Cégünk ingyen vállalja már meglévő, beregisztrált domain nevének átregisztrálását szerverünkre, ha cégünk webtár szolgáltatását választja.

 

 

 

 

 

Akció
  • Narrow screen resolution
  • Wide screen resolution
  • Wide screen resolution
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Friss Hírek
Üdvözöljük az Ediker web szolgáltató oldalán!

Cégünk  web- és e-mail szolgáltatásokkal foglalkozik. Minden ügyfelünknek korlátlan számú e-mail, aldomain-t biztosítunk. Web szolgáltatásunk szerves része az ingyenes spam- és vírusszűrés. Cégünk szolgáltatásai közé tartozik a kereső optimalizálás, amivel cége, weboldala könnyebben, egyszerűbben megtalálható lesz az Interneten. Cégünk vállalja web oldalak fejlesztését az egyszerű informatív oldalaktól kezdve a több nyelvű webes felületeken át a web-en történő kereskedést lebonyolító web alkalmazásokig.

Bővebb információkat az Ediker web szolgáltatásairól a szolgáltatások menü pont alatt talál.

 

 
Rekordot döntöttek a vírusok PDF Nyomtatás E-mail

Az 1988-ban Finnországban alapított, vírusvédelemmel foglalkozó vállalat idén háromszor annyi káros szoftvert gyűjtött össze adatbázisában, mint az elmúlt években. Szokásos éves jelentésében a cég külön kiemelte, hogy az elmúlt 21 évben felhalmozott és adatbázisba rendezett vírusok száma csak idén 200 %os növekedést mutatott.

Bővebben...
 
Itt a .tel domain ! PDF Nyomtatás E-mail
2008. október 30. csütörtök, 08:19

Új legfelső szintű domainnév van születőben: decembertől bejegyezhetők a .tel kiterjesztésű internetcímek, melyeket cégek és magánszemélyek elérhetőségeinek közzétételéhez használhatnak majd.

A tervek szerint december 3-tól kezdve lehet .tel végződésű internetcímeket regisztrálni (ilyet például, mint ez: http://www.indom.tel/ ). Jövő év februárjáig azok nyújthatják be igényüket, akik valamilyen módon igazolni tudják a jogosultságukat, azaz például cégek a nevük, vagy termékük alapján, találmányok, szolgáltatások védjegytulajdonosai.

Tekintse meg domain regisztrációs árainkat . Meglévő domain átregisztrálása szervereinkre ingyenes.

Módosítás dátuma: 2009. január 28. szerda, 05:03
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

7. oldal / 11
English German Italian Romanian Russian Spanish Hungarian

Online felhasználok

Oldalainkat 26 vendég böngészi

Budapest légszennyezetség

Budapest szmogtérképe

Látogatóink száma

Tartalom találatai : 1650040