Cégünk ingyen vállalja már meglévő, beregisztrált domain nevének átregisztrálását szerverünkre, ha cégünk webtár szolgáltatását választja.

 

 

 

 

 

Akció
  • Narrow screen resolution
  • Wide screen resolution
  • Wide screen resolution
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
News

Ingyenes navigációs http://www.achaten-suisse.com/ szoftver

2009. Október végén a navigációs készülékeket és szoftvereket fejlesztő holland TomTom és az amerikai – de az offshore-paradicsom Kajmán-szigeteken bejegyzett – Garmin részvényeinek árfolyama mélyrepülésbe kezdett: előbbié közel 21, utóbbié több mint 16 százalékot bukott. A lejtmenet előidézője a Google Maps Navigation bejelentése volt.

Bővebben...
 
Mi értelme van a Spam leveleknek ?

Minden internetezőben felmerül időnként a kérdés, hogy vajon mi értelme van millió számra szórni meg a postafiókokat a Viagrát és más potencianövelő szereket hirdető levelekkel, amikor értelmes ember úgysem vesz semmit spam alapján, ellenőrizetlen forrásból származó gyógyszert meg főleg nem.

Bővebben...
 
Az Internet 40 éves
2009. szeptember 05. szombat, 04:28
Azok, akik ezt a cikket olvassák, valószínűleg már el sem tudják képzelni az életet az internet nélkül. Azonban a University of California és a Stanford kutatói azt nem gondolták volna soha, hogy negyven év után mivé lesz a világ az ártatlan kísérletük nyomán, melyben 1969 októberében először létesítettek kapcsolatot két távoli számítógép között.
Bővebben...
 
Ediker a köztartozásmentes adatbázisában

Az Ediker szerepel az APEH weboldalán 2009.02.10-én létrehozott köztartozásmentes adózók adatbázisában.

Azok a cégek, amelyek mindig időben fizetnek adót, járulékot, kérhetik, hogy vegyék fel őket a köztartozásmentes adósok adatbázisába. Az APEH ellenőrzi az adatokat, és ha a cégnek tényleg nincs tartozása, felveszik az adatbázisba. És amíg minden rendben van, ott is maradhat. Az Ediker márciustól minden hónapban szerepel a listában.

Tájékoztató a köztartozásmentes adózói adatbázisról

 

 
Változások
2009. március 03. kedd, 04:48

Cégünk változásokat vezetett be 2009-től !

Közel 10 éves Internet szolgáltatásunk alatt több napi szintű adminisztratív problémával találkoztunk. Tapasztalatink és a Ediker cég életében  a folyamatosan növekvő ügyfélszám miatt átláthatóbb pénzügyi rendszert vezetünk be. Ennek értelmében szabályozzuk a szolgáltatásainkra vonatkozó fizetési és lemondási feltételeket, melynek tartalmát összefoglaltuk pár sorban!

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 Következő > Utolsó >>

3. oldal / 7
English German Italian Romanian Russian Spanish Hungarian

Online felhasználok

Oldalainkat 24 vendég böngészi

Budapest légszennyezetség

Budapest szmogtérképe

Látogatóink száma

Tartalom találatai : 1650040